´

Palvelut

Aamiaiskokoukset

Aamiaiskokous on yrityksille kustannustehokas ja vaikuttava tapa piristää joko omaa henkilökuntaa, järjestää kokous avainhenkilöiden kesken tai toteuttaa asiakkaan kanssa normaalista poikkeava neuvottelu.

Aamiaiskokouksiin kuuluvat tyypillisesti kahvit ja aamiaissämpylät, mutta erikseen tilattaessa järjestämme kunnon brunssin. Aamiaiskokouksissa asiakas saapuu sopivaan aikaan paikalle, tarjoamme kahvit ja tarjottaessa fasilitaattorimme edistää kokouksen kulkua. Kokouksen jälkeen on mahdollista grillata ja vaikka käydä saunomassa. Assistenttimme loimuttaa lohen ja luo ruokaisat salaatit tilauksesta.

Tauolla voi pelata petankit, mölkyt, tai kroketit tai vaikkapa ottaa tikkakilpailut. Helposti toteutettava saaristokokous sopii pienellekin budjetille.
 

Ulkoilmakokous

Ulkoilmaihmisille, joka eivät ole sokerista tehtyjä, tarjoamme puolipäiväkokouksen tai päiväkokouksen ulkosalla.
Pergolassamme voit aloittaa kokouksen ja sateen sattuessa siirtyä kasvihuoneelle sadetta pitelemän. Kokous aikataulutetaan siten, että saunominen järjestyy muiden ryhmien lomassa.
Grillipaikkoja on useita ja niistä voit valita käyttösi parhaiten soveltuvan. Ulkoilmakokouksen voit varata useimmiten lyhyellä varoitusajalla kun keliolosuhteet ovat selvillä. Pukeutumiseen ja auringolta suojautumiseen kannattaa kiinnittää huomiota.
 

Yökokous

Työpäivän jälkeen helppo tapa rentoutua. Sauna lämpiää grillatessa ja yöksi voi jäädä kylään. Kaupungin sykkeeseen pääsee kyydillä tai taksilla, matkaa keskustaan on vain noin 15 minuuttia, joten voitte piipahtaa ravintolakierroksella ja palata auringon noustessa Airiston kimmeltäessä aamu-usvassa. Hieno kokemus, vaikka onkin yksinkertaisesti toteutettavissa.

Yökokouksiin järjestämme tarvittaessa pientä naposteltavaa. Juomat asiakas tuo itse. Yökokous voi olla äijäporukan kalareissu, naisryhmän fiilistelykeikka tai vaikka ystäväporukan tapa rentoutua helposti ja tyylikkäästi.
 

Päiväkokoukset

Päiväkokous on tyypillisesti yrityksen sisäinen kehittämispäivä, virkistyspäivä tai yritysvalmennus.

Päiväkokouksen voit järjestää omatoimisesti tai assistenttimme avustamana. Suosittelemme assistenttipalveluja, jotta koko ryhmänne saa osallistua jatkuvasti kokoukseen. Assistenttipalvelumme hinta on 25 euroa per tunti ja laskutus tapahtuu järjestelyiden alkamisesta kokouksen loppuun.
 

Viikonloppukinkerit

Kun haluatte lähteä rentoutumaan, suosittelemme viikonloppukokoontumista meren, grillin ja saunan äärellä. Mökin varaaminen viikonlopuksi ja majoittuminen 4-10 henkilölle järjestyy usein lyhyelläkin varoitusajalla, koska toimintamme perustuu lyhytkestoisiin keikkoihin.
 

© 2015 - Kutulahti | Kummeli Group